LUXUSAUTÓ BÉRLÉSE PRIVÁT VAGY ÜZLETI CÉLRA

El akarsz kápráztatni egy fontos vendéget? Esetleg egy jelentős eseményt kívánsz megünnepelni? Még nem találtad meg a tökéletes menyasszonyi autót? Vagy talán forgatáshoz van szükséged megfelelő díszletre? Bármiről legyen is szó, luxusautóink minden alkalomra exkluzív megoldást kínálnak! Többféle márka számos modelljével dolgozunk, így bárki könnyen találhat a célnak és ízlésének megfelelő darabot.

ferrari bérlés

BÉRELJ PRÉMIUM KATEGÓRIÁS LUXUS AUTÓT, AKÁR TRANSZFERRE IS!

Egy esküvő esetében számos kardinális kérdés merül fel: a helyszín, a dekoráció, a templom, a ruha – hogy csak a leggyakoribb témákat említsük. Az autókról ellenben kevesebb szó szokott esni, pedig ma már ezek is fontos kellékei az esküvőknek. Nem érdemes az utolsó pillanatra hagyni a választást, hiszen hiába a gyönyörű ruha, smink- és hajköltemény, ha az ara egy leharcolt kocsiból száll ki, az sajnos eléggé tudja rontani az összképet… Ne kockáztass, inkább bérelj tőlünk egy igazán exkluzív darabot! Egy tűzpiros Ferrari például biztos recept a királynői belépőhöz, de az egyedi darabok kedvelőinek jó szívvel ajánljuk Mustang Eleanor modellünket is, amely a Tolvajtempóban használt film hivatalos replikája.

Reptéri transzfert is vállalunk. Természetesen egy rég’ várt barát vagy rokon számára is kedves meglepetés lehet egy luxusfuvar, de ez a szolgáltatás az üzleti életben is ügyesen felhasználható ütőkártya. Ha így fogadod a külföldről érkező reménybeli partneredet, az nagyban elősegíti a kedvező első benyomás kialakítását. Egy ilyen gesztus előzékenységet, magabiztosságot és nem utolsósorban anyagi stabilitást sugall – és ugyan ki ne kívánna hasonló üzenetet közvetíteni leendő üzletfele felé?

MIT KÍNÁL SZÁMODRA EGY LUXUSAUTÓ?

Prémium kategóriás autókat vezetni, több mint életérzés. Ez szinte hivatás. Amikor az ember olyan autót vezethet, ami esetleg a hétköznapjaitól igazán eltér, új utak nyílhatnak meg számára. Mire gondolunk ezzel?

Bérelj luxusautót, akár egy hétvégére, akár egy rövidebb utazáshoz és megérzed azt, amiért a sikeres emberek néha még a boltba is Ferrarival járnak.

Nívós márkákkal dolgozunk, amelyek méltó kiegészítői lehetnek bármilyen rangos eseménynek. Kínálatunkban többek közt Ferrari, Mustang, Porsche és Mercedes modellek szerepelnek.

Ha külföldről érkezel Magyarországra (akár turisztikai, akár munkaügyi célból), az autóbérlés a legpraktikusabb választás. Miért böngésznéd egy ismeretlen városban a menetrendeket, várakoznál a csatlakozásokra, logisztikáznál a csomagok elhelyezésével, ha sokkal egyszerűbben is megoldható a kérdés? Ha az a szíved vágya, akkor persze akár egy Lamborghinivel is nekivághatsz az országutaknak, de hosszabb utazásra inkább Suzuki vagy Mitschubisi modelljeinket ajánljuk. A retró szerelmesei bizonyára rajongani fognak Lada „Ivánka” kocsinkért is, amelyben kétszeresére növeltük a lóerőket, így megbízhatóan falja a kilométereket. Ez a példány kitűnő választás akár tematikus rendezvényekre vagy forgatásra is.

EGYÉB LEHETŐSÉGEK

Mielőtt bérelnéd, kipróbálnád? Szeretnél kicsit rákészülni a hétvégére?

Legyen akármennyire zseniális sofőr valaki, egy kis extra képzés sosem árt. Mindenki tudásán lehet találni fejlesztenivalót! Vezetéstechnikai tréningünkön olyan helyzetek elé állítunk, amelyek a mindennapokban bizony könnyen megeshetnek – de a mindennapi rutin nem mindig elegendő a szerencsés leküzdésükhöz.

Éppen ezért ezt a szolgáltatásunkat mindenkinek ajánljuk, aki rendelkezik jogosítvánnyal és rendszeresen vezet vagy szeretne vezetni. És hogy mik is ezek a helyzetek? Nem rántjuk le előre a leplet minden titkunkról, (hiszen a valóság is tele van meglepetésekkel), de például szarvasteszt, vészfékezés, volán mögötti sms-ezés vagy nagy sebesség mellett egy akadály kikerülése biztosan szerepel a repertoárunkban. Talán egy kicsit ijesztő volt ezeket olvasni? Ha igen, akkor főleg nevezd be magad tréningünkre! Hiszen amit egyszer megismerünk, ellenőrzött körülmények között, az élesben már sokkal kevésbé lesz félelmetes.

TOVÁBB IS VAN....

Az egyéni szórakozás vagy tanulás mellett üzleticélú megkereséseket is fogadunk; szívesen szervezünk csapatépítő tréningeket, csatlakozunk videokli forgatásokhoz vagy biztosítunk lehetőséget egy önfeledt hétvégi luxus autózáshoz privát bérléssel!

Frissen felvett munkatársaid nehezen engednek fel az új közegben? Egy lazább, sportos közeg bizonyára kiváló lehetőség lesz számunkra a beilleszkedésre! Netán egy különösen fárasztó idény után szeretnétek kiengedni a gőzt, és ezúttal a jól bevált közös esti iszogatásnál extrémebbre vágytok?

Akármilyen alkalomból keresel fel minket, mi bármelyikre izgalmas programokat kínálunk! Ugyan melyik autórajongót ne hozna lázba egy testközelből élvezett Forma BMW-kerékcsere? De ha kollégáidban buzog a versenyszellem, akkor a Lotus Super szlalomversenyt vagy a quadozást is garantáltan élvezni fogják. És az igazán bevállalós kedvű rajongókat profi instruktoraink még egy kör élményautózásra is elviszik, ahol szuper járgányokon és a mindennapokban elképzelhetetlen sebességgel veszik majd be a pálya kanyarjait.

Autóink ugyanis videoklipekhez, reklám- vagy egyéb forgatásokhoz is bérelhetők. A klasszikus filmekből jól ismert, örökzöld daraboktól a retróig, vagy akár az igényesen bohém megjelenésig bármilyen stílusú járművet tudunk biztosítani. Márkás termékek (pl. parfüm, ékszer vagy óra) reklámjához méltó társítás lehet egy letisztult vonalvezetésű Ferrari vagy Chevrolet, de sportosan elegáns modelljeinkkel könnyedén tudjuk hozni a kalandor-életérzést is. Magad elé tudod képzelni a végtelen pusztákon átvágó Mustangot? Maga a megtestesült szabadság! Ha az egyedi darabok megszállottja vagy, akkor még olyan mintásra fújt típust is tudunk ajánlani, amelyik remekül passzolna akár egy belevaló rock-klipbe is.

Autóinkhoz természetesen sofőri szolgáltatás is jár, így Neked és vendégeidnek nincs más dolgotok, mint hátradőlni, és élvezni a járműveink nyújtotta luxust. Így remek választás akár egy lány- vagy legénybúcsúra is: a társaság minden tagja bátran átengedheti magát a mulatságnak, és utána sem kell taxirendeléssel bajlódni.

Ha szeretnéd megtisztelni vendégeidet vagy éppen Te magad kívánod maximálisan kiélvezni egy fontos nap minden percét, akkor ne hezitálj tovább! Válassz minket, hiszen luxusautóink minden igényt kielégítenek.

TOP