Rendezvényjárművet bérelnél?

Emelnéd eseményed színvonalát?

Megfelelő ajánlatot tudjunk adni megrendelőink részére, fontos tudnunk az esemény alapvető paramétereit, majd ezt követően még egy személyes megbeszélés keretein belül tovább pontosítjuk annak feltételeit.

Milyen feltételektől függnek a rendezvényjárművek bérlésének feltételei, valamint a bérlés ára?

  • A rendezvény időtartam! Hány napig tart a rendezvény!
  • A rendezvény pontos helyszíne! Mivel járműveink többsége Pest megyén belül elérhető, ezért fontos tudnunk milyen messzire kell szállítani a járműveket, legyen szó a kamionról, buszról, vagy bármely luxus autóról!
  • Fontos szempont, a rendezvény típusa és az ott résztvevők számának meghatározása is, mivel annak tükrében tudunk javaslatokat tenni a jármű bérlést illetően, hiszen mi használjuk a legtöbbet az eszközeinket, így nagy segítségre tudunk lenni egy rendezvényszervező csapatnak a pontos logisztika megalkotásában.
  • Mivel járműveink rendelkeznek alapfelszereltséggel és olyan további eszközökkel, amelyeket tudunk biztosítani hozzájuk, így az esemény leírásakor fontos megjegyezni azokat az apró dolgokat, mint kiegészítők, pl. Hangtechnika, Fénytechnika, Kijelzők, Bútorzat( Székek, Asztalok) igénybevételnének lehetőségét is.
TOP