ROADSHOW KAMION BÉRLÉS RENDEZVÉNYEKRE

rendezvény kamion

Kamionos roadshow – reklámozd vállalkozásod professzionálisan!

Új vállalkozást indítottál a közelmúltban? Bővítetted a szolgáltatásaid körét? Esetleg friss termékkollekcióval kívánsz előrukkolni? Ha szeretnél kipróbálni egy extra lendületes és innovatív reklámfelületet, akkor béreld ki egyik járművünket, és vágj bele saját kamionos roadshow-dba!

A rohanó mindennapokban annyi információ zuhog az emberekre, hogy még a legjobb termékek is könnyen elveszhetnek az áradatban. Sok felhasználó már csak sietve továbbgörgeti a hírfolyamot vagy unottan elkapcsolja a TV-csatornát… Ha nem akarod spamként végezni, inkább ne kockáztass: érd el biztosabban a célszemélyeket és vidd házhoz a reklámot! A kamionos roadshow egyszerre nyújt alkalmat céged, termékeid és/vagy szolgáltatásaid népszerűsítésére, továbbá akár az értékesítésre is. Ez az egyre népszerűbb megoldás jelenleg a legtökéletesebb marketingfogások egyike a piacon! A látványos jármű garantáltan magára vonja majd számos potenciális ügyfél figyelmét a körút során. Simán előfordulhat akár az is, hogy valaki csupán puszta kíváncsiságból, nézelődni tér be a kamionba, de végül lelkes vevőként fog távozni. Persze azt is megértjük, ha kezdő és esetleg még kevéssé ismert vállalkozóként önálló útba még nem szívesen vágnál bele.

Ha így áll a helyzet, akkor sem kell azonban lemondanod erről a nagyszerű lehetőségről: most már egyre több rendezvény kínál promóciós lehetőséget különféle cégeknek. Böngészd rendszeresen az aktuális ajánlatokat, és csatlakozz a legszimpatikusabb eseményhez!

MIT KÍNÁL EGY RENDEZVÉNY KAMION?

Roadshow-ra kínált járműveink teljes körűen kielégítik a modern kor igényeit. Funkcionális terük teljes hossza 12 méter, amely egy-egy célállomásra érve gyorsan és könnyedén átalakítható mobil kiállítási térré. Óriási LED-falának köszönhetően még vetítésre is alkalmas – így igazán modern és látványos formában mutathatod meg a közönségnek legújabb fejlesztéseidet, aktuális akcióidat, esetleg jövőbeni terveidet. A VR (virtuális valóság) technikának köszönhetően a reménybeli ügyfelek akár át is élhetik, milyen lehet kipróbálni az általad kínált szolgáltatásokat. Természetesen roadshow céljára bérelhető kamionjaink a LED mellett minden egyéb fény- és hangtechnikával is maximálisan felszereltek; szükség esetén pedig még professzionálisan képzett stábunk szolgáltatásai is igénybe vehetők.

TOVÁBBI PARAMÉTEREK & FELSZERELTSÉG

A belső tér tágas (többek közt 1,8x5,1 méteresre kihúzható területtel rendelkezik), és szükség esetén a kamionhoz kapcsolódó színpaddal, rendezvénysátorral, valamint extra be- és kiléptető ikerkapukkal is tovább bővíthető. Ezt a külső teret a munkatársaid is hasznosíthatják, de akár „B tervként” is szerepelhet mint a komplett promóciós rendezvény helyszíne. Hiszen méreteinek köszönhetően számos érdeklődőt biztonságosan képes befogadni. Járműveinket mini konyhával is felszereltük, így ennek segítségével a catering akár „házon belül” is megoldható. A sokszor szűkre szabott időkeretben ez bizony nem elhanyagolható előnyt jelent.
Roadshow-kamionunkat a promóciós célokon túl egyéb céges rendezvényekre is szeretettel ajánljuk; például többnapos konferenciára is praktikus és innovatív megoldást kínálnak. A profi technikai felszereltség, különös tekintettel a LED-falra, szemléletes és elegáns lehetőséget biztosít prezentációkhoz vagy filmvetítéshez. Így azt az időt is hasznosan (és kényelmes körülmények között) tudjátok tölteni, amíg egyik helyszínről a másikra értek.

ADATLAP

  • LEDFAL
  • KONYHA
  • VÁRAKOZÓ PULT
  • BŐVÍTHETŐ BELSŐTÉR
  • AUDIOTECHNIKAI ESZKÖZÖK
  • HOZZÁ KAPCSOLHATÓ RENDEZVÉNYSÁTOR
TOP