Egy kis luxus többé nem luxus – bérelj Te is luxusbuszt!

A különleges események különleges helyszíneket kívánnak meg. Szervezz programokat igényes és egyedi környezetben luxusbuszunkon!

Innovatív buszunk 16 ülése és 4 kanapéja 28-30 főt tud befogadni. További előny, hogy utóbbiak ággyá alakíthatóak (8 személy részére), így akár egy többnapos utazás során is szolgálhatják a Te és vendégeid kényelmét. Ha még további fekhelyre volna szükség, akkor a busz hátsó részében található privát tárgyaló kanapéja is könnyedén franciaággyá alakítható. A szellős belső tér az innovatív berendezésnek és nem utolsósorban a bőr ülőhelyeknek köszönhetően eleganciát sugároz. Luxusjárművünk technikailag is maximálisan felszerelt: hűtőszekrényt, kávégépet, 4 LED TV-t és 5.1-esDolby surround hangtechnikát biztosítunk. Az évszaknak megfelelően fűtésre és légkondicionálásra egyaránt van lehetőség, így luxusbuszunk egész évben várja az ügyfeleket.

luxusbusz bérlés

Konferenciák, céges rendezvények

Professzionális felszereltségének köszönhetően szívesen ajánljuk szolgáltatásunkat konferenciák helyszínéül. A jól átlátható, tágas belső térben semmi sem akadályozza az előadásokat, amelyek a nagy képernyőjű LED TV-knek és a kiváló hangtechnikának köszönhetően a busz bármely részéből nyomon követhetőek. Előfordulhat, hogy a konferenciával párhuzamosan szűk körű tárgyalásra pl. állásinterjúra vagy egyéb munkamegbeszélésre is felmerülne az igény? Nem kell aggódnod, hiszen privát szobánk erre is kiváló lehetőséget biztosít. Természetesen ebben a helyiségben is maximális technikai felkészültség várja a résztvevőket.
Kihelyezett céges rendezvények esetén alapkellék egy fix bázis. Ha pedig ez a bázis nemcsak egy sebtében felvert sátor, hanem egy minden technikai és kényelmi extrával ellátott luxusjármű, az csakis emelhet a rendezvény hangulatán, nem igaz?

privát busz rendezvényre

Esküvők

Megtaláltad a legszebb templomot és a legkiválóbb anyakönyvvezetőt? Sikeresen lefoglaltad azt a rendezvényhelyszínt a lagzira, amelyről már évek óta álmodozol? Ha ezek után esetleg hideg zuhanyként jött a felismerés, hogy a vágyott helyszínek vállalhatatlanul távol esnek egymástól, akkor sem kell feladnod a terveidet! Miért nem foglalsz le egy rendezvénybuszt? Így vendégeid egyszerre és gyorsan tudnak célba érni, nem beszélve arról, hogy a luxusjármű fedélzetén utazni már önmagában is kivételes élmény.
Amennyiben több helyszín szerepel a programlistán, akkor legény- és lánybúcsúkra is jó választás – de ha egész éjjel a buszban kívántok bulizni, annak sincs semmi akadálya.

luxus rendezvény busz
rendezvénybusz

Szabadtéri programok, rendezvények

Legyen szó akár koncertről, akár szabadtéri színházi előadásról, ezek az események rengeteg háttérmunkát igényelnek. Legalább egy ministábnak állandóan készenlétben kell állnia, hogy elhárítsa az esetleges problémákat és a fellépőknek is szükségük van egy viszonylag nyugodt helyre, ahová a szünet(ek)ben visszavonulhatnak kicsit felfrissülni. Maximális kényelmet nyújtó és kiválóan felszerelt luxusbuszunk backstage-ként is használható.
Tömegrendezvényeken vagy workshop-okon operatív központnak is kiváló megoldás; a hozzá kapcsolható sátraknak köszönhetően több részhelyszín is kényelmesen kialakítható. Még kampányokhoz is bátran ajánljuk – hiszen buszunk kreatív megoldással reklámfelületnek is remekül beválik. Ha minket választasz, legalább a figyelemfelkeltést garantálhatjuk!

Exkluzív utazások

Szeretsz utazni, de az örökös átszállásoknak és csatlakozásoknak már a gondolatától is kiráz a hideg? Emiatt igazán nem kell lemondanod a kalandokról! Inkább szervezd be a barátaidat is, és foglaljátok le közösen rendezvénybuszunkat! Garantáljuk, hogy minden kellemetlenség és megállás nélkül juttatunk titeket célba! Luxusjárművünknek köszönhetően ezúttal már az utazás is része lesz az élménynek; kényelmes ággyá alakítható kanapéinknak köszönhetően akár többnapos út esetén is.

Catering

Egy busz mint étterem? Miért is ne? Ha nagyszabású szabadtéri rendezvényt szervezel, bátran rendeld meg szolgáltatásunkat! Igényes cateringet biztosítunk, az általunk készített ételeket pedig a buszhoz csatlakoztatható kényelmesen berendezett sátorban fogyaszthatják el a vendégek.

Ha exkluzív rendezvényhelyszínre és/vagy transzportra van szüksége, bátran válasszon minket. Akár szakmai programot szervez, akár szórakozni kíván: luxusbuszunk csak Önre vár!

TOP